Jäsenyys

Kerhon jäseniksi hyväksytään käytännössä automaattisesti graafisella alalla työskentelevät Tekniikan Akateemisten Liiton jäsenet.  TEK:iin kuulumattomat jäsenyydestä kiinnostuneet ovat toki myös tervetulleita mukaan toimintaan. Kerhoon voidaan ottaa myös liiton ulkopuolisia jäseniä.  Lisäksi kerhon toimintaan voidaan hyväksyä TEK:iläisiä opiskelijajäseniä.  Kerhon jäsenmaksu on nolla euroa. Uudet jäsenet hyväksyy kerhon hallitus kokouksessaan.

Opiskelijajäsenet
TEKin Graafiseen kerhoon kannattaa liittyä jo opiskeluaikana, koska kerhon toiminnassa pääsee tutustumaan graafisen alan diplomi-insinööreihin - nykyisiin ja tuleviin työtovereihin, työnantajiin ja kilpailijoihin. Opiskelijajäseneksi voi liittyä samalla verkkolomakkeella kuin muutenkin täyttämällä sen soveltuvin osin oikein.

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi voi liittyä täyttämällä kerhon verkkosivuilla olevan lomakkeen. Kerhon uudet jäsenet hyväksytään seuraavassa hallituksen kokouksessa. Kerhon postituslistaa uudistetaan ja uudesta listasta infotaan listan valmistuttua. Siihen asti lähetämme tapahtumista sinulle normaalia sähköpostia.

 

* merkityt kentät ovat vaadittuja tietoja

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.